LLG
Sitemap

Kyung

Jeg blev indlagt den 7. maj 2007. Jeg skulle opereres den 8. maj.
Den 7. maj gik jeg rundt i Århus med min mor, hvor hun forkælede mig rigtig meget. Jeg var selvfølgelig meget nervøs for operationen næste dag den 8. maj. Men jeg prøvede at glemme det, mens min mor og jeg gik rundt i hele Århus og købte tøj, parfume og ny mobil, rigtig forkælelse!! fem stjernet ! Vi endte dagen med at spise på Jensen's Bøfhus, hvor både min mor og jeg spiste rigtig godt til. Jeg vidste godt at jeg snart skulle under kniven, og gud hvor jeg hadede at tænke på det. Natten frem til operationen tilbragte jeg ovre på patienthotellet med min mor. Næste morgen halv 7 stod jeg op og var mere nervøs end nogensinde før.
Jeg var enormt nervøs for hvordan jeg ville komme til at se ud. Ville det se grimmere ud? Ville det se pænere ud? 
 
Jeg gik over på hospitalet lidt i 7. Ovre på hospitalet fik jeg noget beroligende. Beklageligvis virkede det modsat på mig, så da portøren kom og hentede mig gik det galt, jeg ville ikke se nogen og var virkelig bange, jeg gemte mig under dynen og nægtede bogstavelig talt at trække den af, også selvom vi var nået derned. Jeg hilste ikke engang på lægen som skulle operere mig, men jeg så ham, og det er nok et af de øjeblikke hvor mit liv virkelig har passeret revy.
Men operationen gik godt, jeg tog hjem allerede hjem efter to dage. Min mor opdagede dog hurtigt at der var noget galt. Fra min gane kom der nemlig hele tiden frisk blod løbende, hvilket vi ikke kunne forstå, det viste sig nemlig hurtigt at min gane var sprunget og syningen ikke holdt. Det stoppede dog med tiden. Men efter dette lille optrin kom der infektion i nogle små dele af de skruer de havde puttet i min overkæbe. I begge sider begyndte de nemlig at gro nedad, hvilket vil sige at jeg kunne se dem og mærke dem INDE i min mund. Jeg blev derfor opereret hvor de blev fjernet. Reselsutatet af de to operationer har været den jeg er  allermest glad for. Det var rigtig hårdt, men det blev SÅ fedt bagefter!
 
Du kan se billeder fra før og efter operationen her.

spacer
Sidste nyt
spacer
Nyhed 27.05.2019
Maj udgaven af LLG bladet er nu klar
Så er maj nummeret af LLG-bladet endelig klar til at blive sendt ud til jer medlemmer. Det er dog også klar på den lukkede del af hjemmesiden, hvor I kan downloade det, og læse det via computer, tablet eller mobil.
separator
Nyhed 04.05.2019
Så er det tid til Familiedag for LLG´s medlemmer
Så er det tid til Familiedag for LLG´s medlemmer – i år er det søndag den 16. juni fra 11 – 15:30

Til alle jer, der bor Vest for Storebælt, der inviterer vi i år til Familiesdag i…
separator
Nyhed 20.03.2019
Indstilling til LLG-Prisen - Hvem skal have prisen i 2019?
Kære Medlemmer,
Vi har en lang tradition for uddeling af LLG-prisen i Landsforeningen læbe og ganespalte. Siden 1990 har den været uddelt, og derfor opfordrer bestyrelsen til, at I også i år indstiller værdige kandidater til LLG Prisen. I 2018 var det Neuropsykolog Betty Boisen, der modtog prisen, men hvem skal det være i 2019. Herunder kan I læse bestyrelsens indstilling, og modtagerne af prisen siden 1990.
separator
Nyhed 16.03.2019
Ledige pladser til ungdomsweekend 2019
Kære Medlemmer,
Ungdomsweekenden står snart for døren, men vi har stadig et par ledige pladser, hvis nu du ikke har fået dig selv meldt til eller dit barn. Et af vores medlemmer lavede et opslag på vores Facebook gruppe for nylig, hvor hun skriver, hvilken betydning det har haft for hendes barn, at være med til ungdomsweekenden. Det skriv skal de af jer, der ikke er på Facebook (eller medlem af gruppen) ikke snydes for, så det kommer her…
separator
Nyhed 25.02.2019
Tilmelding til Ungdomsweekend 2019
separator
spacer
  Landsforeningen Læbe-Ganespalte · Flemming Grothen · Hammelvej 28 · 2610 Rødovre · Tlf. 44 84 89 63 · E-mail: formand@llg.dk