LLG
Søg
Meld dig ind
Sitemap

Endnu et corona-venligt bestyrelsesmøde er gennemført og et nyt blad på vej til postkasserne

25.01.2021

 Så er endnu et blad på vej til jeres postkasser. Denne gang kan I glæde jer til en læserfortælling fra Dorthe og familien og et interview med overlæge og ph.d Linda P. Jakobsen, fra vores afdeling på Rigshospitalet, som blandt andet fortæller om den nye fine operationsstue de vores operationshold fra fået stillet til rådighed. Tak til Dorthe og Linda for jeres bidrag.

 

Lørdag d. 16.01.2021 gennemførte årets første bestyrelsesmøde. Vi overholdt selvfølgelig alle retningslinjer og mødtes online.

Vi er alle enige om at det mest optimale er at mødes ansigt til ansigt, men under de givne omstændigheder får vi det til at fungere.

Vi har eksempelvis fået samlet op på opgaverne fra sidst, drøftet status fra Rigshospitalet, centrene i Aarhus og Hellerup, hvor det sidste vi har hørt er at operationer og behandlingerne fortsat afvikles, med under hensyntagen til overholdelse af de gældende retningslinjer.

Vi har ligeledes godkendt årets plan for udgivelsen af LLG-bladet for 2021. Første udgave går i trykken på mandag.

Derudover har vi også været igennem en masse faste punkter som planlægningen af kommende bestyrelsesmøder, regnskab og den begyndende planlægning af årets gang. Sidst nævnte, som indebærer planlægning af ungdomsweekenden, begyndende planlægning af familiedagene og landsmødet, er jo med det forbehold at vi fortsat har en udfordre som hedder Corona, og vi derfor ikke ved hvad der bliver muligt at afvikle. Men vi klør på så vi er parate, såfremt det bliver muligt at afvikle arrangementerne og bliver det ikke, kommer vi stærkt igen, når corona tillader det.

I øjeblikket har vi også nedsat en lille arbejdsgruppe, som arbejder på at udvikle et nyt velkomstbrev til kommende eller nye forældre til børn med spalte.

Sidst men ikke mindst fik vi snakket kommende indhold til LLG-bladet, hvor vi også drømmer om at kunne formidle læsernes fortællinger, så kom frisk hvis I har en fortælling eller oplevelse I synes kunne komme andre til gavn at dele, så kan vi sætte jer I kontakt med vores Journalist.

Bestyrelsen   

 spacer
Sidste nyt
spacer
Nyhed 25.01.2021
Endnu et corona-venligt bestyrelsesmøde er gennemført og et nyt blad på vej til postkasserne
separator
Nyhed 17.12.2020
Opdatering vedr. operationer og behandling
Orientering om nuværende status på behandling på Rigshospitalet, og Læbe-ganespalte centrene i Aarhus og Hellerup som følge af de seneste udmeldinger fra myndighederne
separator
Nyhed 04.11.2020
LLG-bladet
Så er det nye LLG-blad på vej til at lande i jeres postkasser rundt omkring i landet og vi har glædet os!
separator
Nyhed 18.07.2020
LLG-bladet
Juli bladet, på vej til din postkasse
separator
Nyhed 27.05.2020
LLG-Blad nr. 2 2020 kan nu læses på hjemmesiden
Læs om børnepasning på landsmøderne og bliv klogere på bestyrelsens arbejde - God læselyst!
separator
spacer
  Landsforeningen Læbe-Ganespalte · Flemming Grothen · Hammelvej 28 · 2610 Rødovre · Tlf. 44 84 89 63 · E-mail: formand@llg.dk